Почистване на 15 годишна канализация – Петричка община

Преди седмица започнахме почистването на канализация, изградена преди 15 години и непочиствана до сега. С нашата високотехнологична специализирана машина, ние бързо и безпроблемно почистихме пясък и различни отпадъци. С нормална машина, това би отнело 1 месец, но на нас ни отнема само седмица.

По-бързо почистване на канализация

Почистването се случва по-бързо, защото не е нужно цялостно разкопаване на улиците, а частично, тъй като машината почиства канализацията по хидродинамичен метод. Тя перфектно изсмуква и измива вътрешната повърхност на тръбата и възстановява способността ѝ да се отича. Отпадъците се изпомпват, извозват или преработват.

Друг основен фактор за по-бързото почистване е факта, че машината рециклира водата и не са нужни водоноски или време за източване и пълнене с вода.

Освен самата машина, от голямо значение са и хората, които работят с нея. Нашият екип е специално обучен и специализиран в това да откриват точния проблем и да подбират най-доброто решение. Избора на правилна дюза и техника гарантира по-ефективната работа.

В следващото видео, гледайте репортаж от Net Plus в с.Рупите (Петричка обшина). Управителят на ВиК за региона г-н Ивайло Христов обяснява подробно за почистването на цялата канализация в областта и работата на нашата машина и екип.

Никман Канал Сервиз – почистване на канализация

Хидродинамичният метод за почистване на канализация

Напълно безвреден за природата и всякакъв вид тръби, хидродинамичният метод не изисква ползването на химикали или друг вид вредни вещества, а само вода под високо налягане. Този метод е подходящ за сложни и дълбоки запушвания за тръби с диаметър от 30мм до 2000мм.

Хидродинамичният метод за почистване на канализация може да бъде използван в промишлени сгради, обществена канализация или за битови нужди.

Повече за видовете запушвания на канализацията и техните решения, можете да прочетете в нашия блог пост Запушване на канализация и как да решим проблема.

Ако търсите специалисти в поддръжката на ВиК съоръженията за бита или бизнеса, не се колебайте да ни потърсите. Изпратете запитване или ни се обадете като натиснете тук.

двама работници от екипа на Никман Канал Сервиз извършват видеодиагностика на канал и почистване на канализация
Екипът на Никман Канал Сервиз в работен процес по време на видеодиагностика и почистване на канализация
error: Content is protected !!