Почистване на канализационни системи и съоръжения

С течение на времето, капацитета на тръбата се намалява от все по-чести блокажи и наслагвания. Хидродинамичният метод за почистване на канализация перфектно измива вътрешната повърхност на тръбата и възстановява способността ѝ да се отича. Отпадъците получаващи се от каналопочистването се изпомпват, извозват или се преработват.

Добрата проходимост на тръбопроводите е гаранция за запазване функциалността на канализационните системи. Нашите специалисти съветват своевременно да се извършва превантивно почистване и продухване на канализационните тръби, за да се предотврати блокирането в бъдеще.

НИКМАН Канал Сервиз разполага с различен тип каналопочистващи дюзи - стандартни, роторни, вибрационни, фрези – с които безпроблемно почистваме всички видове отлагания в канализационата система като корени, мазнини, бетон както и в тръби с диаметър от 30 мм. до 2000 мм.. Нашите специалисти използват и различен тип каналопочистваща техника:

Правилният избор на каналопочистваща машина и каналопочистваща дюза е решение за бързо и качествено почистване на канализационната система.

error: Content is protected !!