Отпушване на канал на мивка

Вие със сигурност сте попаднали тук, защото сте потърсили отпушване на канал на мивка. Имате късмет! На правилното място сте.

Едно от най – неприятните задължения на всяка домакиня или домакин е със сигурност отпушване на канал на мивка. Но, ние идваме на помощ с няколко лесни варианта.

1. Механично почистване за отпушване на канал на мивка

Безспорно най-лесният, най – ефикасният и най-бърз начин е да се обадите на професионалисти. Ние използваме екологосъобразни методи като механичният метод за почистване. Използва се за канализационни съоръжения с диаметър до 250 мм. Методът за почистване се основава на въртящия момент на стоманена спирала на чийто край има монтиран специален накрайник или твърда четка. Предназначен е не само за премахване на битови отпадъци, мазнини и парцали, но също така и за твърди отлагания, бетон и камъни, които попадат в каналите по време на строително-ремонтни работи. За подови сифони, мивки и вертикални канали в домове, офиси, ресторанти, места, където е неудобно да се работи с голямо оборудване и с вода под високо налягане механичното почистване на тръбите е най-добрият избор.

2. Натурални методи за самопочистване

  • Сода бикарбонат и оцет – Реакцията между тези две съставки е достатъчна за справяне с малки незначителни запушвания. Начин на употребта: Изсипете една чаша сода бикарбонат в мивката. След това изсипете от половин до една чаша оцет. Покрийте с плоска чиния, тъй като е възможно да се отделят мехурчета и пари. След 30 минути, махнете чинията и излейте до 2 литра вряла вода, за да отмиете разбития слой от отпадъци. Оставите крана за топла вода да тече още няколко минути, за да отмиете напълно.
  • Сода бикарбонат, оцет и сол – Реакцията между тези съставки е малко по-силна от предходната и би ви помогнала повече при по – голяма нужда за отпушване на канал на мивка. Начин на употреба: Следвайте стъпките от горната опция, но след чашата със сода, изсипете и една чаша сол. Последователността, в която изсипвате съставките следва да бъде сода, сол, оцет. Всички други стъпки остават същите.

Защо не препоръчваме препарати от магазина?

Широко разпространените препарати на нашия пазар за отпушване на канал на мивка, съдържат множество химикали вредни за нашето здраве и не само. Освен, че изсипвайки препаратите в каналите, ние и нашето семейство ги вдишваме, те могат да увредят и нашите канали и мивка, особено по – стари такива.

Ако търсите бърз начин, чрез който да се справите с Вашия проблем, ние сме насреща. Свържете се с нас или разгледайте всички наши услуги.

error: Content is protected !!