Подготовка за сезона – отпушване на канали Варна

През изминалия уикенд, лятото напомни за себе си и всички се насладихме на топлите дни. Такива те първа ни предстоят и неусетно Варна и околностите ще бъдат отново запълнени с туристи, зажаднели за Варненските плажове и слънчеви лъчи. С по-големия наплив на хора се крият опасности за канализацията в къщите и апартаментите за гости, както и за големите хотели и резорти. Ако отдавате имота си под наем или управлявате професионално хотел или къща за гости, Ви препоръчваме да вземете превантивна мярка сега, преди да ви се наложи да търсите в Google – отпушване на канали Варна.

Подготовката на канализацията ви за сезона е важна за безпроблемна работа и доволни клиенти. Тя се състои в три прости стъпки:

1. Диагностика за отпушване на канали Варна

Препоръчваме ви да проведете диагностика на каналите, чрез тв инспекция, особено ако планирате ремонтни дейности. Видео инспекцията ще ви спести бъдещи главоболия. Ние разполагаме с робот камера за инспекция на канализационни системи с диаметър 50мм до 2000мм и въртяща се 360 глава. Изображението се наблюдава на монитор в реално време. След заснемане, ние ви предоставяме протоколи, дигитални снимки и видео на извършената инспекция.

2. Почистване на канализацията

При установена нужда по време на диагностиката, ние можем да препоръчаме извършване на хидродинамично или механично почистване за отпушване на канали Варна. Ние бързо, ефективно и екологосъобразно можем да се справим с проблема преди той да се появи пред бъдещите ви гости. Ние не използваме корозивни препарати и ще предпазим каналите ви от повреда чрез съвременни технологии и качествена техника.

3. Поддръжка по време на сезона

Когато хората са на почивка, те релаксират напълно и често без да искат изхвърлят неразградими отпадъци в каналите. Сигурни сме, че ви се налага поне няколко пъти в сезона да се справяте с такъв проблем. За да си спестите неприятностите, ние ви предлагаме своевременна поддръжка на канализационната система по време на сезона.

Това лято, бъдете крачка напред пред останалите и подсигурете едно по-добро преживяване за Вашите гости с перфектна чистота и функционалност на санитарните съоръжения. Свържете се нас или разгледайте нашите услуги.

error: Content is protected !!