Отпушване на канал Добрич – историята на наш клиент

Тази история може и да ви прозвучи позната, защото отпушване на канал Добрич е проблем, който срещаме много често. За да запазим анонимността на нашия клиент, който най-учтиво се съгласи да споделим неговата история, в тази история ще го наречем “Георги”.

Георги преди шест месеца си купува вила близо до Добрич. Стара къща, в която от дълго време никой не е живял, но може да се живее и в последствие да се ремонтира. Всичко върви по план, докато Георги не открива, че каналите се отичат много бавно. В последствие, при пускане на тоалетната, каналите дори връщат обратно неприятни субстанции в канала на банята.

Стъпка 1: Препарат за отпушване на канал Добрич

Първата стъпка, която предприема Георги е да закупи течна сода каустик и “мощен” гел за отпушване на канали от местен магазин в Добрич. Той изпълнява всичко по описанията и изчаква няколко дни. За съжаление проблема става все по-сериозен и се появява постоянна миризма.

Стъпка 2: Закупуване на уред тип тел за отпушване на канали

Следващата логична стъпка е закупуването на тел за отпушване на канали, но проблема отново не е решен. Понеже канала е дълъг и има завои, телта е била прекалено къса и не достига до запушването. В този момент, Георги почти се отчайва и започва да мисли варианти, в които да копае из двора да намери канала. А, познайте това колко приятно занимание би било…. Докато не получава помощ от приятел, който му препоръчва НИКМАН КАНАЛ СЕРВИЗ.

СТЪПКА 3: Свързване с НИКМАН КАНАЛ за отпушване на канали Добрич и решаване на проблема бързо, ефикасно и качествено

Приятел на Георги му препоръчва да се свърже с нас, за което ние истински благодарим и се радваме, че успяхме да помогнем. Как го направихме ли? Чрез нашите специализирани каналопочистващи машини. Те са оборудвани за работа с вода под високо налягане. Допълнително, разполагат и с различни дюзи, електромеханични спирали, устройство за локализация и проследяване, камера за видеоинспекция на канали и уплътнителни балони. Съвременна технология, която не вреди на околната среда и каналите, както корозивните препарати от магазините.

А, искате ли да знаете какъв беше проблема при Георги?

Едно парче пластмаса! То бе заседнало напречно на канала и когато новите домакини са започнали да използват канализацията, покрай него са се събрали дребни отпадъци, които иначе биха преминали. Парчето пластмаса изглеждаше сякаш е било там поне 10 години. Това е един пример за вредите върху околната ни среда от пластмасата.

Какво можеше да направи Георги за да си спести изгубеното време с неефективни методи?

Той можеше да направи видеоинспекция и локализация на каналите. Веднага след закупуването на къщата, видеоинспекцията щеше да му спести неприятности, главоболия и пари. Допълнително, тъй като Георги планува ремонт, видеоинспекцията би му помогнала и за ремонтните дейности. След такава услуга, клиента получава пълен запис с видео и локализация на каналите, което предотвратява повреди на тръби при копане в имота.

Спестете си неприятностите. Свържете се с нас за рутинна проверка или разгледайте повече за нашите услуги.

пластмаса от отпушване на канал добрич
error: Content is protected !!