Ландшафт, подготовка за озеленяване и поддръжка на двора през зимата

Ландшафт и поддръжката на градината е целогодишна работа, но ако се чудите какви услуги да изберете през зимния сезон сте попаднали на правилната статия. За да подготвите дома си за по-лесна поддръжка през останалите сезони, тук сме подготвили списък и описание на всички дейности, с които екипа ни в НИКМАН КАНАЛ СЕРВИЗ може да ви съдейства.

Съдържание:

  • Резитба на дървета с вишка
  • Почистване на шума (изключително подходяща услуга за жилищни комплекси и големи частни дворове)
  • Почистване на терени от гъсти или непроходими храсти
  • Реновиране и подготовка на терен за ландшафт дизайн (бъдещо озеленяване)
  • Преместване на дървета
  • Засаждане на широколистни и иглолистни дървета, както засаждане на декоративни храсти

Резитба на дървета с вишка

Резитбата е най-честата процедура за поддръжка на дърветата. За разлика от горските дървета, ландшафтните дървета се нуждаят от по-високо ниво на грижа, за да поддържат структурната цялост и естетика. Подрязването трябва да се извършва спрямо биологията на дървото. Неправилното подрязване може да причини трайни щети или да съкрати живота на дървото. Ние предлагаме резитба както за лесно достъпни и ниски дървета с цел оформление и поддръжка, така и резитба на високи големи дървета с вишка. Резитбата на дървета е най-добре да се извършва между Октомври и Януари месец. Свържете се с нас чрез формата ни за контакти или като ни се обадите на тел.: 0884932046

Почистване на шума

Есенните листа са красиви, но в след седмица бързо се превръщат в неприятна гледка в градината. Есенното почистване на листата не е работа, която повечето градинари очакват с нетърпение. Някои градинари се чудят дали изобщо е необходимо да се събират листата. Няма ли листата просто да се компостират естествено в тревата?

Ако листата са малко, е по-добре да ги оставите да бъдат издухани от вятъра в храстите, превръщайки се в естествена тор. Но ако имате толкова много листа, че не можете да видите тревата отдолу, листата ще задушат и убият тревата много преди да се превърнат в тор. Тук, нашия екип идва на помощ с опцията да почиства листата в жилищния ви комплектс, промишлена сграда или частен имот на всеки две седмици. За повече информация можете да се свържете с нас чрез формата ни за контакти или като ни се обадите на тел.: 0884932046

почистване на шума

Почистване на терени от гъсти или непроходими храсти

Много имоти имат занемарени части в градините си, които са страдали от години на пренебрегване и сега са обрасли с коприва, лапад, къпини и други подобни. Обрасли до такава степен, че са непроходими.
Обикновения храсторез просто няма силата да разреже тези храсти, а кой има и желанието да се занимава, особено ако сте закупили нов имот и заварите подобно положение. За нас, обаче, пречки няма. Бързо и ефикасно можем да разчистим непроходимите части. А, най-подходящия сезон е именно зимата, за да може почвата да получава достатъчно дневна светлина и съответно да стимулира растежа на трева през пролетта. Това е и първичната подготовка за Вашия ландшафт дизайн. Свържете се с нас чрез формата ни за контакти или като ни се обадите на тел.: 0884932046

Реновиране и подготовка на терен за ландшафт дизайн (подготовка за озеленяване)

Планирате ли да започнете обновяване на ландшафт дизайна през следващия сезон? Ако е така, зимата е най-добрият момент да започнете с преднина по проекта си! Нашият екип може бързо да се погрижи за разчистването, разучаването и подготовката на почвата във Вашия имот. Тази стъпка е от особена важност преди да започнете работа с нашия ландшафтен архитект, който ще ви асистира в дизайна и подбора на най-правилните растения за да постигнете мечтаната си градина. Свържете се с нас чрез формата ни за контакти или като ни се обадите на тел.: 0884932046

Преместване на дървета

При предстоящи строителни или ремонтни дейности, често работата изисква отсичане на дървета. Ако знаете, че такъв проект ви предстои през пролетно летния сезон, то ние имаме алтернатива за вас. Можем да трансплантираме дървото и зимата е един от най-подходящите сезони. Когато трябва да изберете партньор за пресаждане на големи дървета, фирма „НИКМАН КАНАЛ СЕРВИЗ” ЕООД е правилният избор! Ние сме първата фирма в България, която предлага преместване на големи дървета с високо специализирана иновативна техника. С натрупания ни опит сме извършили многобройни успешни трансплантантации на дървета за различни корпоративни, обществени и частни клиенти.

Все повече в днешно време се осъзнава, че си струва да се запази стойността на зрелите дървета. Създайте своето жилищно пространство и допринесете с нас за опазването на околната среда. С наша помощ големите дървета, които трябва да бъдат отстранени от предишното си местоположение поради строителни работи или други причини, могат да продължат да процъфтяват на друго място, да доставят жизненоважен кислород и да бъдат запазени за много бъдещи поколения.

Засаждане на дървета и храсти, според ландшафт дизайнер

Зимата е чудесно време от годината за засаждане на широколистни и иглолистни дървета, както и на декоративни храсти. Времето позволява на корените да израснат в околната почва, преди да настъпи стрес, дължащ се на растеж на нова зеленина и високи температури. Нашият ландшафт дизайнер може лично да препоръча кои са най-добрите видове за засаждане спрямо вашия терен и почва. А, опитният ни екип ще се погрижи за всичко нужно от подготовката на терена до засаждането и поддръжката.

Свържете се с нас

error: Content is protected !!